info@natuurlijkhondenvoer.com

Verzenden & Bezorgen

Onze pakketten worden in Nederland door DHL thuisbezorgd of afgeleverd op een door jou opgegeven adres. Bestellingen in België worden bezorgd door PostNL.

Verzendkosten en gratis verzending

Bij aankopen vanaf € 75,- wordt je bestelling gratis thuisbezorgd in Nederland. Voor bestellingen onder de € 75,- rekenen wij slechts € 3,95 aan bezorgkosten.

Voor België geldt gratis thuisbezorging bij aankopen vanaf € 99,-. Voor bestellingen onder de € 99,- vragen wij € 7,95 aan bezorgkosten.

Levertijd

Als je in Nederland of België woont en je besteld op een werkdag voor 15:30 uur, dan wordt je bestelling de volgende dag geleverd.

Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je een e-mail met een track & trace-code om je pakket te volgen. Wees je ervan bewust dat de daadwerkelijke levertijd kan variëren, afhankelijk van de drukte bij de bezorgdiensten en de beschikbaarheid van de producten.

Niet thuis?

Als er niemand thuis is om je pakket te ontvangen, zullen we het afleveren bij je buren of bij een Pakketpunt in de buurt. Met behulp van de track & trace-code kun je zien waar je het pakket kunt ophalen. Als we je e-mailadres hebben, sturen we je een bericht met de bezorglocatie van je pakket.

Let op: we communiceren zoveel mogelijk via e-mail over de locatie van je pakket. Het is belangrijk om je pakket binnen één week op te halen bij het pakketpunt, anders wordt het teruggestuurd naar ons en kan je trouwe viervoeter niet genieten van zijn smakelijke maaltijd.

Veelgestelde vragen

1. Hoe kan ik een ander afleveradres doorgeven?

Tijdens het plaatsen van je bestelling, heb je de mogelijkheid om zelf te kiezen waar je de bestelling wilt laten bezorgen. Mocht je per ongeluk een fout hebben gemaakt, neem dan contact met ons op. Wij kunnen het afleveradres dan voor je aanpassen.

2. Wat moet ik doen als ik geen verzendbevestiging heb ontvangen?

Als je geen verzendbevestiging hebt ontvangen, neem dan contact met ons op. We zullen zo snel mogelijk een oplossing vinden.

3. Mijn Track & Trace-code werkt niet, wat moet ik nu doen?

De Track & Trace-code van je pakket zal pas werken nadat het pakket is gescand in het distributiecentrum. Dit gebeurt meestal na 23.59 uur ‘s avonds of de volgende ochtend na 10.00 uur.

Bezorging rondom de feestdagen

Bij feestdagen kunnen de levertijden anders zijn dan gebruikelijk. We raden je aan om hier rekening mee te houden bij het plaatsen van je bestelling en om de website te raadplegen voor de meest recente informatie. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Hier is een overzichtstabel van feestdagen en de bijbehorende bezorginformatie:

Feestdag Bezorginformatie
Nieuwjaarsdag Geen bezorging
Goede Vrijdag Normale bezorging
Pasen (1e & 2e) Geen bezorging
Koningsdag Geen bezorging
Bevrijdingsdag Normale bezorging
Hemelvaartsdag Geen bezorging
Pinksteren (1e & 2e) Geen bezorging
Kerst (1e & 2e) Geen bezorging

Als er geen bezorging plaatsvindt op bepaalde dagen, zal je pakket op de eerstvolgende werkdag na de feestdag worden bezorgd. Het is belangrijk om te weten dat de levertijd rondom feestdagen langer kan zijn vanwege de drukte bij PostNL en DHL. We adviseren je om je bestelling ruim van tevoren te plaatsen, zodat je deze op tijd ontvangt.