info@natuurlijkhondenvoer.com

Makkelijk en simpel je pakketje retourneren

Ben je achteraf toch niet helemaal tevreden met je bestelling? Geen probleem! Bij Natuurlijk Hondenvoer profiteer je van 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Hoe kan ik een pakket retourneren?

Retourneren is makkelijk en simpel, zo werkt het: Als je je bestelling wilt retourneren, kun je binnen 30 dagen (te beginnen op de dag waarop je je bestelling hebt ontvangen) contact met ons opnemen. Wij zullen je dan voorzien van een retourlabel.

Het enige wat jij hoeft te doen is je bestelling naar ons terug te sturen. Plak je retourlabel op de doos, lever je bestelling in bij het dichtstbijzijnde pakketpunt en klaar is kees. Binnen 5 dagen wordt je pakketje gecontroleerd en krijg je het volledig aankoopbedrag, inclusief eventuele verzendkosten, terug.

Retourneren is kosteloos

Kosten om je pakket retour te sturen? Nee, daar doen wij niet aan. Bij Natuurlijk Hondenvoer profiteer je van 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren. Makkelijker kunnen we het niet maken.

Verkeerd of beschadigd product ontvangen?

Vervelend om te horen dat je bestelling niet is zoals gehoopt, neem in dit geval contact met ons op en we zoeken samen naar een passende oplossing. En geen zorgen, retourneren is ook in dit geval gratis.

Voorwaarden

We houden het graag overzichtelijk voor je, daarom hebben we enkele voorwaarden waaraan een retour moet voldoen:

  1. Stuur je bestelling binnen 14 dagen, nadat je het retourlabel hebt ontvangen, retour
  2. Alleen spullen in een ongeopende en originele verpakking mogen retour
  3. Plak de doos stevig dicht voordat je het pakket verstuurd
  4. Stuur de pakbon met jouw gegevens mee in het pakket

Veelgestelde vragen

Wat is de status van mijn retour?

Vanaf het moment dat je een retour aanmeldt, houden we je per e-mail op de hoogte.

Hoe annuleer ik mijn bestelling?

Heb je je toch bedacht? Geen probleem! Als je je bestelling wilt annuleren, neem dan gerust contact met ons op. We zullen er alles aan doen om je bestelling tegen te houden. Is je bestelling al verzonden? Je kunt in dat geval je pakketje retour aanmelden en weer terug sturen naar ons.

Na hoeveel dagen mag een bestelling nog retour?

Je hebt het recht om je bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren.

Wanneer kan ik het geld verwachten op mijn rekening?

Als je hebt gekozen om voorruit te betalen krijg je je geld teruggestort binnen 5 dagen nadat wij je retour hebben ontvangen.

Retouradres

Natuurlijk Hondenvoer
Beeldemakerdreef 10
2661TA Bergschenhoek

Hulp nodig?

Bij vragen over ons retourbeleid of als je hulp nodig hebt bij het retourneren van een product, kun je altijd contact opnemen met ons. Wij staan voor je klaar om je te helpen en eventuele problemen op te lossen.

We streven ernaar om je de best mogelijke service en producten te bieden. Mochten er onverhoopt toch problemen zijn met jouw aankoop of onze service, horen we dat graag. Samen zullen we een passende oplossing vinden.

We hopen dat deze informatie je helpt bij het nemen van een beslissing over het retourneren van jouw bestelling.