info@natuurlijkhondenvoer.com

Samen voor een betere wereld

Bij NatuurlijkHondenvoer.com streven we samen elke dag naar één duidelijk doel: het leveren van gezonde en natuurlijke hondenvoeding, zonder enige negatieve impact op het milieu. We zijn meer dan alleen een gewone webshop waar je natuurlijk hondenvoer kunt kopen; we zetten ons namelijk elke dag in om een positieve impact te maken en actief bij te dragen aan een betere en milieuvriendelijke wereld.

Hoe maken we het verschil?

Hoe maken we impact? Een uitstekende vraag! Nou, hier is hoe: In de eerste plaats selecteren we alleen merken die zich volledig inzetten voor het behoud van onze planeet. Merken zoals Darf, WoW en Kivo zijn hier voorbeelden van en bieden een prachtig assortiment aan milieuvriendelijk hondenvoer.

Maar onze inzet voor duurzaamheid gaat verder dan alleen de producten die we aanbieden. We kijken goed naar onze logistieke processen, om zo onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Neem bijvoorbeeld onze verzenddozen en het opvulmateriaal. We gebruiken vouwdozen waarvan het materiaal voor minstens 70% afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. Zo zijn onze dozen niet alleen stevig, maar ook milieuvriendelijk. Ook beschikt onze leverancier over een FSC-certificaat.

Daarnaast maken we gebruik van natuurlijk opvulmateriaal, dat niet alleen zorgt voor een veilige verzending van jouw producten, maar ook herbruikbaar is, waardoor de impact op het milieu wordt verminderd.

Help jij ook mee aan een betere wereld?

Kortom, door bij NatuurlijkHondenvoer.com te bestellen, draag jij dus ook direct bij aan een schonere en duurzamere planeet. We hebben al vele hondenbaasjes blij gemaakt en onze ecologische voetafdruk drastisch verminderd. Dus, waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog en maak samen met ons het verschil.

natuurlijk hondenvoer