info@natuurlijkhondenvoer.com

Betalen & Betaalmethoden

Je kunt bij ons op de volgende manieren betalen:
– iDEAL (gratis)
– Overboeking (gratis)
– Bancontact (gratis)
– Klarna Achteraf betalen. (+ €1,50)
– Klarna Betaal nu. (+ €1,50)

Kortingscodes en cadeaubonnen

Om kortingscodes en cadeaubonnen te gebruiken, voer je de kortingscodes in tijdens het afrekenproces. Zorg ervoor dat je de ingevoerde code correct hebt ingevoerd en controleer of de korting correct wordt toegepast voordat je de betaling voltooit. Op deze manier profiteer je optimaal van de beschikbare kortingen en bespaar je geld bij je aankoop.

Problemen met betalingen

Als je problemen ondervindt met betalingen, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Ons team staat klaar om je te helpen en te begeleiden bij het oplossen van eventuele betalingsproblemen die je tegenkomt. We streven ernaar om ervoor te zorgen dat je een soepele en probleemloze ervaring hebt bij het winkelen bij ons.

Veiligheid en Privacy

Bij NatuurlijkHondenvoer kun je veilig betalen. We zorgen ervoor dat je betalingsgegevens veilig worden verzonden via een SSL-verbinding naar het betaalplatform, wat garant staat voor een beveiligde overdracht van je gegevens.

Daarnaast, met betrekking tot je privacy, kun je erop vertrouwen dat jouw persoonlijke gegevens alleen worden gebruikt voor een efficiënte afhandeling van je bestelling. We delen je informatie niet met derden, waardoor je privacy volledig gewaarborgd blijft.

Bij NatuurlijkHondenvoer staat veiligheid en privacy hoog in het vaandel, zodat je met een gerust hart bij ons kunt winkelen.

Beveiliging en fraudepreventie

Bij NatuurlijkHondenvoer nemen we beveiliging en fraudepreventie zeer serieus. Om de veiligheid van transacties te waarborgen, kunnen we aanvullende verificatie vereisen voor bepaalde betalingen. Dit helpt ons om de integriteit van onze transacties te behouden en frauduleuze activiteiten te voorkomen.

In het geval dat we vermoeden dat een betaling frauduleus is, behouden we ons het recht voor om de bestelling te annuleren en passende maatregelen te nemen. Dit doen we om de belangen van onze klanten te beschermen en een veilige winkelervaring te bieden.

Door deze maatregelen te nemen, streven we ernaar om een veilige en betrouwbare omgeving te creëren voor al onze klanten bij NatuurlijkHondenvoer.