info@natuurlijkhondenvoer.com

Wat is het beste hondenvoer volgens de dierenarts?

Datum:

Bij NatuurlijkHondenvoer begrijpen we als geen ander dat het kiezen van het beste hondenvoer geen makkelijke taak is. Veel hondenbaasjes willen alleen het allerbeste, daarom gingen wij voor je op onderzoek uit. We hebben deze vraag neergelegd bij een aantal dierenartsen, daar kwam een mooie lijst uit van het beste hondenvoer volgens de dierenarts.

Het beste hondenvoer volgens de dierenarts

Het beste hondenvoer hebben we opgedeeld in 3 categorieën, voor pups, volwassen honden en oudere honden. Ook is de lijst zorgvuldig samengesteld, je kunt er dus op vertrouwen dat je hond alleen het allerbeste krijgt.

Voor Pups

De Farmina N&D Pumpkin Lam & Bosbes Puppy Medi-Maxi overtreft zonder twijfel het andere hondenvoer. Dit voer is niet alleen erg smakelijk, maar bevat ook nog eens 96% dierlijke eiwitten. Daarnaast is het voer vrij van granen, gluten en kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen.

Bovendien raden tientallen onafhankelijke dierenartsen en voedingsdeskundigen dit voer zonder enige twijfel aan. Het merk bestaat al meer dan 60 jaar en heeft daarin bewezen het beste hondenvoer te zijn volgens experts. Kortom, wil jij de allerbeste start voor jouw puppy? Dan ben je bij met het hondenvoer van Farmina aan het juiste adres.

Voor Volwassen Honden

Ook hierin hebben we onderscheid gemaakt tussen kleine, middelgrote en grote honden.

Klein Formaat

De WoW! Mini Adult Lam overtroef het andere hondenvoer zonder enige moeite. Dit komt doordat maar liefst de helft van deze brok uit lamsvlees bestaat, bovendien is het voer vrij van granen, gluten, suikers, zouten en kunstmatige kleur-, geur- of smaakstoffen.

Door de unieke combinatie van veel vers vlees, voedzame groenten en smaakvolle kruiden, valt deze brok bij zowel iedere hond in de smaak. Daarnaast produceert dit Oostenrijkse merk enkel lokaal en gebruikt het gerecycled karton voor de verpakkingen. Ook voert WoW! Hondenvoer geen dierproeven uit. De experts zijn erover uit, de WoW! Mini Adult Lam is het beste hondenvoer volgens de dierenarts.

Middelgroot en Groot Formaat

De Farmina N&D Pumpkin Lam & Bosbes Adult Medi-Maxi is het beste hondenvoer van 2024. Dit voer bevat maar liefst 96% dierlijke eiwitten en is daarmee niet alleen heel gezond, maar ook nog eens super smaakvol! Bovendien prijzen tientallen onafhankelijke dierenartsen en voedingsdeskundige dit voer zonder enige twijfel aan, dit komt doordat het voer graan- en glutenvrij is. Bovendien bevatten de brokken geen kleur-, geur- of smaakstoffen.

Kortom ben je op zoek naar het beste hondenvoer volgens de dierenarts? Dan ben je bij de Farmina N&D Pumpkin Lam & Bosbes Adult Medi-Maxi aan het juiste adres!

Voor Oudere Honden

Ook voor de senioren hebben we onderscheid gemaakt in klein, groot en middelgroot formaat.

Klein Formaat

Dit Oostenrijkse merk staat niet voor niets op nummer 1, we hebben het zonder twijfel natuurlijk over de WoW! Mini Senior Eend. Met een indrukwekkende 62% aan dierlijke eiwitten wordt dit voer bestempeld door experts en dierenartsen als het beste hondenvoer. Dit komt doordat het voer honden op leeftijd ondersteund op hun oude dag, de brokken zorgen ervoor dat ouderdomskwaaltjes zoals stramme gewrichten of stijfheid tot het verleden behoren.

En wist je dat WoW! ook nog eens geen granen, gluten, suikers, zouten of kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen bevat? En bovendien test het merk niet op dieren en is de verpakking gemaakt van gerecycled karton.

Kortom, met de WoW! Mini Senior Eend geef je je hond het beste hondenvoer volgens dierenartsen.

Middelgroot en Groot Formaat

Dit Oostenrijkse merk, met de WoW! Eend Senior Medium & Large als vlaggenschip, staat terecht op nummer 1. Dit voer wordt zonder twijfel beschouwd als het beste hondenvoer door experts en dierenartsen, dankzij een indrukwekkende 62% aan dierlijke eiwitten. Het ondersteunt honden op leeftijd tijdens hun oude dag, waardoor ouderdomskwaaltjes zoals stramme gewrichten of stijfheid tot het verleden behoren.

Bovendien bevat WoW! geen granen, gluten, suikers, zouten of kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen. Het merk test ook niet op dieren en gebruikt gerecycled karton voor de verpakking. Met de WoW! Eend Senior Medium & Large geef je je hond dus volgens dierenartsen het allerbeste hondenvoer.

Beste hondenvoer volgens dierenarts

Kortom op de vraag wat zijn het beste hondenvoer volgens dierenarts hierbij een korte samenvatting:

  1. Farmina N&D Pumpkin Lam & Bosbes Puppy Medi-Maxi
  2. WoW! Mini Adult Lam
  3. Farmina N&D Pumpkin Lam & Bosbes Adult Medi-Maxi
  4. WoW! Mini Eend Senior
  5. WoW! Eend Senior Medium & Large

━ Nieuw

Wat is een goede hondenbrok?

Het kiezen van een goede hondenbrok is cruciaal, echter begrijpen we bij NatuurlijkHondenvoer heel goed dat dat niet makkelijk is. Met zo’n overvloed aan...

Wat is het beste natvoer voor honden?

Dit is het beste natvoer voor honden - 2024 Tegenwoordig zijn er tal van merken aan natvoer te koop, maar wat is nu het beste...

Wat is het beste hondenvoer voor een kleine hond?

Hondenvoer dat is afgestemd op de behoefte van jouw kleine viervoeter is extra belangrijk. Buiten dat honden van een kleiner formaat behoefte hebben aan...

Wat is het beste graanvrije hondenvoer?

Graanvrij hondenvoer is de afgelopen jaren aanzienlijk populair geworden, dit komt doordat het voer vele voordelen biedt voor de gezondheid van jouw viervoeter. Honden...

Wat zijn de beste hondenvoer merken?

Hondenvoer, je hebt het in veel verschillende soorten en maten, maar bovendien heb je ook ontzettend veel merken te koop. Anno 2024 is het...

━ Shop

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in