info@natuurlijkhondenvoer.com

Wat is het beste graanvrije hondenvoer?

Datum:

Graanvrij hondenvoer is de afgelopen jaren aanzienlijk populair geworden, dit komt doordat het voer vele voordelen biedt voor de gezondheid van jouw viervoeter. Honden die graanvrij voer krijgen hebben minder last van allergieën en overgewicht. Bovendien is de voeding rijk aan eiwitten, wat zorgt voor een gezonde spierontwikkeling van jouw hond. Om deze redenen zijn fabrikanten, zoals Farmina Hondenvoer, massaal hondenvoer gaan ontwikkelen zonder granen, het aanbod is in de loop der jaren dan ook flink toegenomen. Bij NatuurlijkHondenvoer snappen we als geen ander dat je inmiddels door de bomen het bos niet meer kunt zien. Maar geen paniek, om deze reden hebben wij het beste graanvrije hondenvoer voor je op een rijtje gezet.

De beste opties voor jouw hond

In ons onderzoek naar het beste graanvrije hondenvoer hebben we onderscheid gemaakt tussen grote van de hond en de leeftijd. Zo weet je zeker dat het voer altijd aansluit bij de behoefte van jouw viervoeter.

Voor Pups

Best verkocht en erg smaakvol

Farmina N&D Pumpkin Lam & Bosbes Puppy Medi-Maxi is de puppybrok waar je moet zijn als je je pup alleen het allerbeste wilt geven. Met maar liefst 96% aan dierlijke eiwitten is het geen wonder dat dit voer al jarenlang als best verkocht mag worden aangemerkt. Dit voer, gemaakt van onder andere lam, pompoen en bosbessen, is volledig graan- en glutenvrij. Bovendien bevatten de brokken geen kunstmatige kleur-, geur- of smaakstoffen.

Dit Italiaanse merk valt door haar unieke combinatie in de smaak bij veel honden. Bovendien ondersteund de brok de groei en de gewrichten van jouw puppy. Geef jouw viervoeter de beste start van zijn leven met het hondenvoer van N&D.

Volwassen honden

Jouw hond verdiend enkel het allerbeste, daarom hebben we onze top 3 met zorg samengesteld. Hierbij het beste graanvrije hondenvoer voor volwassen honden:

Kleine honden

Hoogste eiwitgehalte en best verkocht

Als je op zoek bent naar het beste graanvrij hondenvoer voor jouw viervoeter is de Farmina N&D Pumpkin Lam Adult Mini de beste optie. Deze voeding bevat maar liefst 96% dierlijke eiwitten, wat erin resulteert dat veel honden de brokken niet kunnen weerstaan.

Bovendien is dit Italiaanse merk uiteraard vrij van granen en gluten, maar de brokken bevatten ook geen kunstmatige kleur-, geur of smaakstoffen. Door de unieke combinatie van lam, pompoen en bosbessen is dit voer goed verteerbaar. Ook zijn de brokken geschikt voor honden met een allergie of intolerantie.

Kortom, een brok die gegarandeerd ook in de smaak gaat vallen bij jouw hond. Je bestelt hem vandaag nog bij NatuurlijkHondenvoer.com.

Middelgroot en groot formaat

Hoogste eiwitgehalte en best verkocht

Als je op zoek bent naar het beste van het beste, steekt de Farmina N&D Ocean Kabeljauw Pompoen Adult Medi-Maxi er met kop en schouders bovenuit. Dit voer bevat maar liefst 98% dierlijke eiwitten en behoort daarom ook niets voor niets tot het bestverkochte hondenvoer.

Dit Italiaanse merk is uiteraard graan- en glutenvrij, maar bevat bovendien ook geen kunstmatige kleur-, geur- of smaakstoffen. Door de unieke combinatie van kabeljauw, pompoen en sinaasappel vinden veel honden het voer erg lekker. Daarnaast bevatten de brokken omega-3 en 6, wat bijdraagt aan een gezonde huid en een glanzende vacht.

Oudere honden

Op zoek naar het allerbeste hondenvoer zonder granen? Hierbij onze conclusie:

Klein Formaat

Ondersteund jouw viervoeter op leeftijd

Met maar liefst 62% aan dierlijke eiwitten is de WoW! Mini Senior Eend niet voor niets het beste graanvrije hondenvoer. Dit voer is speciaal ontwikkeld voor honden op leeftijd en ondersteund daarom ook jouw hond op zijn oude dag. Ouderdomskwaaltjes zoals stramme gewrichten of stijfheid zijn verleden tijd met dit voer.

Naast dat dit Oostenrijkse merk graan- en glutenvrij is, produceert het WoW! hondenvoer ook enkel lokaal. Daarnaast zijn de brokken dierproefvrij en is de verpakking gemaakt van gerecycled karton.

Met dit graanvrije hondenvoer, geproduceerd in het groene hart van Oostenrijk, biedt WoW! je het beste graanvrije hondenvoer voor een eerlijke prijs.

Middelgroot en groot formaat

Ondersteund jouw hond op zijn oude dag

Met een indrukwekkende 62% aan dierlijke eiwitten is de WoW! Eend Senior Medium & Large zonder twijfel het beste graanvrije hondenvoer. Speciaal ontwikkeld voor oudere honden, ondersteunt dit voer jouw trouwe viervoeter tijdens zijn gouden jaren. Dankzij dit voer behoren ouderdomsproblemen zoals stijve gewrichten tot het verleden.

Naast het feit dat dit voer van het Oostenrijkse merk graan- en glutenvrij is, wordt het ook lokaal geproduceerd. Bovendien zijn de brokken vrij van dierproeven en is de verpakking vervaardigd uit gerecyclede materialen.

Met dit hondenvoer, afkomstig uit het prachtige groene hart van Oostenrijk, biedt WoW! jouw harige vriend het allerbeste voor een eerlijke prijs.

Beste graanvrije hondenvoer

We kunnen wel stellen dat het volgende hondenvoer zonder twijfel het beste graanvrije hondenvoer is:

  1. Farmina N&D Pumpkin Lam & Bosbes Puppy Medi-Maxi
  2. Farmina N&D Pumpkin Lam Adult Mini
  3. Farmina N&D Ocean Kabeljauw Pompoen Adult Medi-Maxi
  4. WoW! Mini Senior Eend
  5. WoW! Eend Senior Medium & Large

━ Nieuw

Wat is een goede hondenbrok?

Het kiezen van een goede hondenbrok is cruciaal, echter begrijpen we bij NatuurlijkHondenvoer heel goed dat dat niet makkelijk is. Met zo’n overvloed aan...

Wat is het beste natvoer voor honden?

Dit is het beste natvoer voor honden - 2024 Tegenwoordig zijn er tal van merken aan natvoer te koop, maar wat is nu het beste...

Wat is het beste hondenvoer voor een kleine hond?

Hondenvoer dat is afgestemd op de behoefte van jouw kleine viervoeter is extra belangrijk. Buiten dat honden van een kleiner formaat behoefte hebben aan...

Wat zijn de beste hondenvoer merken?

Hondenvoer, je hebt het in veel verschillende soorten en maten, maar bovendien heb je ook ontzettend veel merken te koop. Anno 2024 is het...

Wat is het beste hondenvoer volgens de dierenarts?

Bij NatuurlijkHondenvoer begrijpen we als geen ander dat het kiezen van het beste hondenvoer geen makkelijke taak is. Veel hondenbaasjes willen alleen het allerbeste,...

━ Shop

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in